سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: تا شکست حماس به جنگ ادامه می‌دهیم

در حالی که با گذشت ۱۰۰ روز از جنگ غزه، رژیم صهیونیستی تاکنون موفق به دستیابی به اهداف جنگی خود نشده، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی شامگاه یکشنبه ادعای همیشگی این رژیم را تکرار کرده و گفت تا زمان شکست جنبش حماس این جنگ ادامه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۱ - ۲۴ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 14
کد خبر: ۲۲۳۴۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت: نمی‌گذاریم دنیا فراموش کند آن‌ها (حماس و مقاومت) را کنار نخواهیم گذاشت و تا شکست حماس متوقف نخواهیم شد.

به نقل از روسیا الیوم، گالانت مدعی شد: ارتش اسرائیل در حال انجام عادلانه‌ترین جنگ تاریخ خود است، در حالی که با دشمنی وحشی روبرو هستیم، همچنان موازین اخلاقی و حرفه‌ای را حفظ کرده و اقدامات لازم را برای تمایز بین جمعیت غیرنظامی و تروریست‌ها انجام می‌دهیم.

این وزیر رژیم صهیونیستی با نادیده گرفتن جنایات این رژیم علیه ملت فلسطین، افزود: ۱۰۰ روز از حمله حماس به اسرائیل می‌گذرد، ۱۰۰ روز است که عزیزان ما در غزه گروگان گرفته شده‌اند.

وی همچنین نسبت به بروز درگیری در کرانه باختری هشدار داد و آن را به ضرر اهداف جنگ غزه دانست.

گالانت گفت باید از هرگونه تنش در کرانه باختری اجتناب کرد و موضوع کارگران و پول را سازمان دهی کرد.

گالانت در ادامه خاطرنشان کرد تشکیلات خودگردان فلسطین قدرتمند به نفع امنیت رژیم صهیونیستی است.

عملیات و درگیری‌های نظامی در جبهه‌های مختلف در صدمین روز از جنگ نوار غزه ادامه دارد و حمله به انصارالله یمن تهدیدی برای گسترش دایره جنگ در منطقه است.

وزارت بهداشت نوار غزه اعلام کرد تعداد تلفات و مجروحان نوار غزه در نتیجه بمباران مداوم رژیم صهیونیستی از ۷ اکتبر سال گذشته به بیش از ۲۳ هزار شهید و بیش از ۶۰ هزار زخمی رسیده است.

ارتش رژیم صهیونیستی در آخرین آمار منتشر شده در سایت رسمی خود، کشته شدن ۵۲۲ افسر و سرباز را از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تائید کرد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار